Повна жо*а! Новорічна інсталяція в окупованому Донецьку викликала питання у місцевих жителів

Її вважали "пророчою".

В окупованому Донецьку напередодні Нового року встановили святкову інсталяцію, на яку неоднозначно відреагували місцеві жителі. Одним з перших про химерну споруду розповів колишній ватажок розвідки "ДНР" Євген Тинянський на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Інсталяцію з гірлянди окупанти встановили в центрі Донецька, на площі Леніна. На думку Тинянського і інших жителів міста, найбільше конструкція нагадує сідниці.
Колишній ватажок бойовиків запідозрив, що це своєрідне пророцтво. "Не знаю, хто автор шедевру, але, судячи з дизайну, в 2021 році донеччан чекає велика жо*а. Або дизайнери креативні, або керівництво Донецька ... щось знає. Вийшло, як завжди, епічно. Там взагалі думають ще залишилися?" - задався питанням Тинянський.
На донецьких пабліках також активно обговорюють неоднозначну інсталяцію. "Як не день, то зашквар", "Нічого дивного! Вже 6 років це справжній символ Донецька", "Це Пушилін нам тонко натякнув, що буде далі", - пишуть донеччани в мережі.

Хотів збагатитися на 10 млн гривень: Чиновника "Укрзалізниці" спіймали на "гарячому" (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 22:06

Силовики затримали за підозрою у корупції заступника керівника служби колії регіональної філії АТ "Укрзалізниця" у Києві. Посадовець хотів збагатитися на 10 млн гривень. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Як зазначають у пресце...

"Це ненависть молодшого брата": Відома російська акторка поскаржилася на українців

понеділок, 13 травень 2024, 21:29

Російська акторка Валентина Тализіна, яка підтримує криваву політику Кремля, висловилася про українців. Зокрема, в одному інтерв'ю путіністка згадала, як багато років тому була на Заході України і пожалілася на те, що з нею не захотіли говорити російсь...