Повний місяць 26 травня: Астрологи розповіли, що потрібно встигнути зробити і чого остерігатися

Останній повний місяць весни 2021 року відбудеться 26 травня о 14:15 за Києвом. Він особливий тим, що збігається з затемненням, яке відкриє так званий літній коридор затемнень, передають Патріоти України.

В астрології вважається, що в повний місяць відкриваються нові можливості, у людей стає більше енергії, однак, разом з тим, такий період є досить небезпечним. Що потрібно зробити в повний Місяць і як уберегтися від його негативного впливу.

Що потрібно зробити в повний місяць 26 травня 2021 року

У період повного місяця з'явиться можливість змінити свою долю, вважають астрологи. Кілька днів до і після нього – відповідний час для позбавлення від всього непотрібного і наповнення життя дійсно важливими речами. Мова йде не тільки про матеріальні предмети, а й про думки, життєві принципи, людей, що оточують нас.

Рекомендується зробити генеральне прибирання вдома і проаналізувати життєву ситуацію. Установки, що втратили актуальність, необхідно замінити новими та корисними. Також можна зайнятися пошуками нового наставника, це може бути хтось із оточення, той, хто досяг успіхів завдяки своїй праці та здібностям.

Що не можна робити в повний місяць і затемнення 26 травня 2021 року

Затемнення 26 травня астрологи називають кризовим, після якого настане досить конфліктний і травмонебезпечний період. "Буде багато неясності. Обіцяє поміняти наші цінності", – вважає астролог Наталя Анісімова.

У свою чергу, астролог Віра Хубелашвілі зазначає, що затемнення "розкриває внутрішні блоки кожного:" Тоді на поверхні виявляється те, що приховувалося від самого себе якийсь час. І нам це може не сподобатися. Тому такі кармічні періоди ми переносимо дуже важко".

У дні повного місяця і затемнення вона рекомендує не призначати важливих угод, переговорів, поїздок, відкласти те, що планувалося раніше (починання, весілля, операцію або навіть візит до стоматолога), а також ретельно перевіряти документи.

Водночас астролог Наталя Ларичева попереджає: затемнення може призвести до того, що "щось, що склалося, може похитнутися", тому "дуже важливо не наробити помилок і берегти те, що вам дорого".

"Подумайте, чи туди йдете, чи тим шляхом, чи все для цього знаєте, зробили. Це чудовий шанс переглянути щось у собі та відчути правильне рішення", – зазначила вона.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...