Повний місяць у травні 2021: Астрологи розповіли, коли настане, що можна робити і як змінити життя

Астролог Юлія Погорельченко повідомила, коли повний Місяць у травні 2021 року настане за київським часом, і сказала, як можна змінити своє життя, передають Патріоти України.

Місяць стане повним у середу, 26 травня, о 14:15, розповіла експерт Главреду й зазначила, що супутник Землі округлиться у знаку Зодіаку Стрілець.

Співрозмовниця зазначила, що під час повного Місяця все живе наповнюється енергією, рослини починають краще рости, і у людей з'являється більше сил.

Погорельченко сказала, що у повний Місяць 26 травня 2021 року можна вибрати нових наставників. "...Ми можемо переглянути своїх гуру та вибрати нових, хтось піде з вашого поля зору, з'являться нові вчителі. Пам'ятайте, що це не лише якісь відомі особистості, а й люди з кола спілкування", – підкреслила вона.

Астролог додала, що у період повні можна зробити потужний ривок вперед у своїх справах. Експерт також дала низку порад на повний Місяць в травні 2021:

  • Необхідно проявляти терпимість до близьких людей, оскільки емоції можуть бути бурхливими;
  • Енергію варто направити на активні ігри;
  • Чудовий час для прогулянок на свіжому повітрі;
  • Не варто планувати щось важливе, оскільки плани можуть зірватися;
  • Краще не проводити планові операції;
  • Складну інформацію варто сприймати легко та по-новому.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...