Повторно віддав жінці любляче серце: Чоловік після пересадки живого "мотора" знайшов й покохав дружину покійного донора (фото)

57-річному американцю Сонні Грему з Джорджії пересадили серце 33-річного самогубці Террі Коттла. Після важкої трансплантації життя чоловіка почала поступово змінюватися, зрештою — він помітив, що повторює долю донора. Про історію, що трапилася у 1995 році, передають Патріоти України з посиланням на LADbible.

Пройшовши курс реабілітації, Сонні не міг не помічати, що дещо в його житті змінюється, зокрема він став більш емоційним та неспокійним, а також полюбив пиво та хотдоги.

Через рік вдячний за врятоване життя американець вирішив надіслати листа родині Террі й особисто подякувати його дружині — Шеріл.

Террі Коттл наклав на себе руки в 1995 році

У січні 1997 року Грем разом з дружиною зустрілися з 30-річною вдовою, а у квітні того ж року його навіть попросили відвести її під вінець під час церковного обряду.

Згодом Сонні усвідомив, що перейняв не лише гастрономічні уподобання Террі, але й закохався в його дружину.

"Мені здавалося, що я знаю її багато років й не міг відірвати очей. Просто витріщався", — згадує чоловік їхню першу зустріч.

Таким чином 38-річний шлюб Гремів закінчився, а згодом й Шеріл пішла від свого другого чоловіка Джорджа Воткінса.

У 2001 році закохані з'їхалися. Спочатку їхні стосунки, м’яко кажучи, не були гладкими, але в грудні 2004 року вони таки побралася. На жаль, це був не останній збіг у долі двох чоловіків: Сонні, як і Террі, покінчив життя самогубством 1 квітня 2008 року.

Сонні Грем помітив зміни у своєму житті

Мав рідкісне генетичне захворювання: Учений намагався зупинити передчасне старіння і помер у 28 років (фото)

неділя, 6 жовтень 2024, 19:27

“Семмі Бассо не стало, раптово, після святкування дня в оточенні прихильності тих, хто його любив. Ми глибоко вдячні за честь розділити з ним частину нашої подорожі. Він навчив нас тому, що хоча життєві перешкоди іноді здаються нездоланними, варто прож...

Повторно віддав жінці любляче серце: Чоловік після пересадки живого "мотора" знайшов й покохав дружину покійного донора (фото)

неділя, 6 жовтень 2024, 18:32

57-річному американцю Сонні Грему з Джорджії пересадили серце 33-річного самогубці Террі Коттла. Після важкої трансплантації життя чоловіка почала поступово змінюватися, зрештою — він помітив, що повторює долю донора. Про історію, що трапилася у 1995 р...