"Повинна стояти на колінах": Скандальний російський шоумен виплеснув отруту на Барбару Брильську

Російський музичний критик Сергій Сосєдов накинувся на польську актрису Барбару Брильську після того, як вона гнівно висловилася на адресу Росії і засудила війну в Україні, передають Патріоти України.

Путініст заявив, що Барбара повинна бути вдячна Росії за свою популярність, в тому числі завдяки фільму "Іронія долі, або З легким паром".

"Ну вже, хто б в'якав, Господи? Приїхала звідкись королева. З Польщі! Ну не смішила б людей. Нехай не виступає, не вякає. Вона перед Росією, так і напишіть, повинна на колінах стояти, тому що без РФ і Радянського Союзу вона - ніхто і ніщо, повний нуль", - сказав Сосєдов в коментарі росЗМІ.

Він додав, що Брильська повинна поклонятися Москві, Санкт-Петербургу, Іркутську і Липецьку. "Спустилася з трапа літака і тут же встала на коліна", - виплеснув свою отруту на актрису Сосєдов.

Барбара Брильська про РФ

За словами актриси, росіяни живуть в л*йні. Вона додала, що в Росії, крім Москви і Санкт-Петербурга, повні злидні. "Росіяни повинні зрозуміти, що жити в цьому л*йні, в якому вони живуть, не можна... Решта народу подивіться, як живе... Омськ, Новосибірськ... Ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь злидні, там неможливо жити", - висловилася знаменитість.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...