"Повинні горіти в пеклі": Зірка фільму "Снайпер. Білий ворон" розповів про своє ставлення до "хороших руських"

Український актор Павло Алдошин розповів про своє ставлення до "хороших рускіх" - росіян, які засудили політику Росії і підтримали Україну. Як розповів артист, багато колег з РФ після 24 лютого 2022 писали йому стандартні фрази типу "Ми за мир!", передають Патріоти України.

"Але це нічого не означає. Вони - росіяни, і вони повинні горіти в пеклі", - констатував Алдошин.

У своїй позиції він категоричний - зніматися з кимось із РФ не планує ні при якому розкладі.

"Я не хотів ніколи зніматися з російськими акторами, не хочу, і, сподіваюся, мені не доведеться обирати. Тому що коли продюсери будуть розуміти, що в їхньому проекті буде Павло Алдошин, поруч з ним 100% не повинно бути російського актора, навіть "хорошого російського актора". Не через те, що вони погані актори, а тому вони як люди - г*вно", - сказав зірка фільму "Снайпер. Білий ворон".

Він також додав, що десь у червні цього року спілкувався з російськими колегами, але після того всі зв'язки з ними були розірвані. "Всі зв'язки з ними були розірвані через просто недоречність їхнього існування. Ні людей, не зв'язків", - резюмував актор.


Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...