Повзав як гусениця і... благав не здавати його копам: У Вінниці затримали ну дуже п'яного водія (відео)

У Вінниці містяни побачили нетверезого водія. Чоловік буквально випав із автівки і не міг стати на ноги. Відео п'яного як чіп кермувальника виклали у патрульній поліції Вінницької області, передають Патріоти України.

У Вінниці перехожі помітили дуже нетверезого водія у припаркованій автівці на териорії одного із підприємств міста на вулиці Героїв Крут. Босий чоловік в самих шкарпетках виповз із авто і пересувався по асфальту лежачи і просив свідків, щоб на нього не заявляли копам.
Свідомі громадяни таки викликали патрульних. "Від проходження огляду на стан сп'яніння водій відмовився в присутності 2-х свідків. На 38-річного кермувальника автомобіля Volkswagen Passat патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП", - розповіли у патрульній поліції.
За словами правохоронців авто забрав інший, уже тверезий водій. Користувачі в Мережі прокоментували побачене:
Неправомірно склали протокол, оскільки водій це особа яка керує ТЗ, а цей чоловік тільки заповз у ТЗ, але на відео не видно, що він керував.
Дуже смішно, але якби він накоїв лиха, то знаєте, тоді вже було б не до сміху. І якщо роздивитися, то він щей босий, от розбудили бідолагу.
Спасибі, тим людям, які викликали поліцію і запобігли ДТП із сумними наслідками.
Таких потрібно позбавляти права керування транспортними засобами.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...