Позашльоховик пішов у лобову з самоскидом: Чотири людини загинули в жахливій ДТП на Дніпропетровщині

На автошляху Н-31 поблизу села Могилів Царичанського району Дніпропетровської області у ніч на 29 травня сталася аварія з чотирма загиблими. На місце вирушили чергові відділення дев'ятої й 24-ї пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДСНС області.

Рятувальники повідомили, що сталося лобове зіткнення легкового автомобіля Toyota RAV4 та спеціалізованого вантажного самоскида Ford Cargo 4142D.

Загинули водій і троє пасажирів легковика – жінки 1992 і 1997 років народження та чоловіки 1961 і 1984 років народження.

"Співробітники Служби порятунку за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили тіла з пошкодженого автомобіля. Працівниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди", – йдеться у повідомленні.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...