"Поздравляю, Шарик, ты - балбес!": На адмінмежі з окупованим Донбасом встановили білборд із натяком (фото)

На адміністративній межі з окупованою Донеччиною встановили оригінальний білборд. Зробили це на тлі майбутніх виборів до російської Держдуми. Білборд з'явився між населеними пунктами Волноваха та Курахове. На ньому зображені персонажі із радянського мультсеріалу "Троє з Простоквашино" – Шарік та Матроскін, передають Патріоти України.

Пес Шарік тримає у руках російський паспорт, який він, очевидно, щойно отримав. "Вітаю тебе, ти балбєс", – так на це реагує Матроскін. Послання від Матроскіна адресовано жителям окупованих територій, які отримали російські паспорти й зможуть взяти участь в голосуванні на виборах до Держдуми.

Видавати російські документи почали з дозволу Путіна ще у червні 2019 року. Тоді він погодив видачу паспортів українцям-жителям Донбасу за спрощеною процедурою.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...