Пожаліємо? Екс-глава Федерації регбі РФ поскаржився на грузин, які скандують "Україна" під час російського гімну

Мамука Лосаберідзе вважає, що російські вболівальники ніколи не дозволяють собі подібного.​

Мамука Лосаберідзе. Фото: РІА "Новости".

Ексглава Федерації регбі Росії Мамука Лосаберідзе заявив, що грузинські вболівальники вкрай упереджено ставляться до Росії, до гімну і гравців збірної, особливо якщо матч проходить на території Грузії, передають Патріоти України.

"Уважение к сопернику — краеугольный камень нашей игры, однако в матчах с Грузией мы этого не наблюдаем. Грузинские болельщики регулярно освистывают нашу сборную, не встают и скандируют "Украина" во время исполнения гимна, выкрикивают враждебные лозунги, и все это на битком забитом пятидесятитысячном стадионе", - цитує чиновника News.ru.

Лосаберідзе вважає, що російські вболівальники ніколи не дозволяють собі подібного. "Я думаю, что в сложившейся ситуации нынешнее руководство уже давно должно собрать внеочередное собрание, выслушать специалистов, и отказаться от этого матча, который кто-то хочет нам навязать. Кому-то, видимо, выгодно, чтобы мы ездили в Грузию и подвергались ненужной опасности. Даже если матч будет проходить не в Грузии, поверьте, на него приедет несколько тысяч грузинских болельщиков", - додав ексглава Федерації.

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...