Пожаліли 86-річного вбивцю: У Рівному суд відпустив додому діда, який відрубав руки і ноги сліпій дружині

У селі Городець Рівненської області 86-річний пенсіонер 13 січня убив і розчленував свою 87-річну дружину, а через два дня йому обрали запобіжний захід домашній арешт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області, зазначають Патріоти України.

Закривавлене тіло матері знайшов її 55-річний син, який живе в селі Стара Рафалівка. Й відразу зателефонував у поліцію.

Приїхала на місце вбивства слідчо-оперативна група була вражена жорстокістю картини. У дворі лежали розчленоване тіло господині, а поруч – сокира і ніж. Чоловік загиблої перебував у будинку. Пояснити, що сталося, він не зміг, зазначивши тільки, що займався господарством.

Поліцейські встановили, що вбивця завдав сокирою множинні удари по тілу дружини і надалі відсік її верхні і нижні кінцівки.

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...