Пожежа в коледжі в Одесі: У лікарні помер рятувальник (фото, відео)

Під час евакуації учнів пожежник впав із великої висоти.

Сергій Шатохін. Фото: соцмережі.

Інформацію про смерть у лікарні рятувальника 43-річного Сергія Шатохіна підтвердили поліцейські і голова Одеської ОДА Максим Куций, передають Патріоти України.

Лікарі 3 доби боролися за життя прапорщика, але зусилля були марними. "Сергій Шатохін перебував у комі. Під час евакуації учнів коледжу пожежник впав з великої висоти та отримав важкі травми", - сказав Куций.

Сергій Шатохін підіймався по рятувальній драбині, коли із вікна 5-го поверху коледжу вистрибнула студентка 16-річна Ксенія Бабенко. Обоє впали та отримали важкі травми. Дівчина померла в лікарні через 15 хвилин після госпіталізації. Рятувальник став восьмою жертвою одеської трагедії. Троє діток залишилися без батька.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...