Пожежа в одеському коледжі: Урядова комісія назвала причину трагедії

Вже звільнено керівника Головного управління ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника Михайла Вовка.

Урядова комісія назвала основною версією пожежі у Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу займання побутового електрообладнання. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук у telegram, передають Патріоти України.

"За основною версією, це сталося через займання побутового електричного обладнання на третьому поверсі коледжу. Звідти пожежа поширилася. Люди не могли евакуюватися, бо один із виходів був зачинений. Основними причинами є недбале ставлення керівництва та персоналу коледжу до протипожежної безпеки. Безпосередні причини та винуватців трагедії визначить суд", - написав Гончарук.

Прем'єр пообіцяв, посилити в Україні відповідальність за порушення пожежної безпеки, запровадити добровільне страхування цивільно-правової відповідальності та перевірити усі будівлі.

Також Гончарук повідомив, що вже звільнено керівника Головного управління ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника Михайла Вовка. 20 грудня було призначено нового очільника Головного управління ДСНС – Шулюка Вадима. "Винні понесуть відповідальність. Зробимо все для недопущення таких жахливих випадків у майбутньому", - пообіцяв Гончарук.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...