Познайомилися в соцмережі: Поліція затримала підозрюваного у вбивстві відомого історика із Миколаєва (фото)

У вівторок, 25 травня, в Миколаєві затримали підозрюваного у вбивстві історика. З’ясувалося, що зловмисник познайомився із загиблим у соцмережі. Про це повідомляється на сайті Національної поліції України, передають Патріоти України.

25 травня у результаті слідчо-оперативних заходів було затримано місцевого мешканця, причетного до вбивства історика-краєзнавця, що сталося 14 травня у Миколаєві. Зловмисником виявився 29-річний мешканець Миколаєва. Встановлено, що він познайомився з потерпілим в одній із соціальних мереж напередодні вбивства та, зустрівшись у його помешканні, завдав 67-річному чоловіку чисельних ножових поранень. Мотивом злочину правоохоронці називають раптово виниклі неприязні відносини.

Під час обшуку у помешканні підозрюваного поліцейські виявили речові докази. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Мешканцю Миколаєва загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...