Познайомився із дівчиною в соцмережі: На Херсонщині чоловіка викрали під час побачення (фото)

Медики діагностували в потерпілого перелом щелепи у двох місцях.

У Каховці на Херсонщині 32-річного чоловіка викрали під час побачення і катували у занедбаному будинку. Йому вдалося вирватися з полону й утекти, інформують Патріоти України.

Потерпілого, ледь притомного зі зв'язаними руками, знайшли на вулиці перехожі. Медики діагностували в нього перелом щелепи у двох місцях. Коли постраждалий відійшов від шоку, розповів, що гуляв із дівчиною в парку, познайомився по переписці у соцмережі. Біля атракціонів до них по допомогу звернулися троє невідомих і попросили штовхнути автомобіль, який не заводився. Вже біля автівки невідомі бризнули чоловіку в обличчя з газового балончика та вдарили. Після чого зв'язали, заштовхали в автомобіль і вивезли у невідомому напрямку. Про це розповіли у відділі комунікації ГУНП в Херсонській області.

"Чоловік прийшов до тями у занедбаному будинку. Там його били четверо. Один із них звинувачував потерпілого у тому, що він зустрічався з його дівчиною. Коли зловмисники відволіклися, потерпілий вистрибнув у вікно першого поверху та вибіг на дорогу, де його і побачили перехожі", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що потерпілий деякий час спілкувався з дівчиною, 41-річний співмешканець якої був на той час на заробітках за кордоном. Коли він повернувся, спілкування завершилося. Співмешканець дізнався про це і певний час надсилав потерпілому повідомлення з погрозами. Після чого організував викрадення.

"Усіх учасників злочину встановили - заробітчанина і трьох його спільників, один з яких виявився раніше судимим за крадіжки. Викрадення організував саме заробітчанин і попросив свою знайому запросити потерпілого на побачення в парк, де він на нього чекав для розмови. Зі слів дівчини, вона нібито нічого не знала про викрадення", - повідомив начальник відділення поліції №1 Віктор Попов.

У підозрюваних під час обшуків вилучили одяг, який був на них у день викрадення, мотузку та газовий балончик. Під час огляду автівки, в якій везли постраждалого, в салоні виявлено сліди крові. Двом з чотирьох фігурантів повідомлено про підозру, місцезнаходження ще двох встановлюється, вони переховуються. Відкриті кримінальні провадження.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...