"Познущався так, що я не знаю, чи він людина": Мати вбитої 6-річної дівчинки висловилася про суд над 13-річним підозрюваним

Мати 6-річної Мирослави Третяк Тетяна Третяк розповіла, що хоче, щоб суд суворо покарав 13-річного підлітка, якого підозрюють у вбивстві її доньки. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України.

За словами Тетяни Третяк, 13-річний підліток перед смертю познущався із її доньки. Проте подробиць жінка не хоче розголошувати до суду.

"Хочу, щоб його покарали так, як він мою дитину покарав — невідомо за що. Її не було за що карати. Він сильно над нею познущався. Якщо людина робила це свідомо, то я не знаю, чи людина це. Хочу, щоб його ув'язнили довічно, щоб він з тюрми не вийшов", - каже мати вбитої дівчинки.

Родина підозрюваного підлітка виїхала із Старого Салтова на Харківщині одразу після вбивства дівчинки. Мати Мирослави розповідає, що рідні хлопця бояться самосуду та приїжджають в селище лише з охороною.

"Мене ніхто не зрозуміє, мій біль. Кожен день нагадує мені про дитину та втрату: її фотографії, її речі, іграшки. Я щодня плачу. Навіть відпустку взяла, щоб, можливо, трохи оговтатися, хоча мені навіть так гірше", - каже Тетяна Третяк.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...