Позривав державні прапори та повикидав хрести: На Тернопільшині вандал сплюндрував 11 могил загиблих воїнів (фото)

На Тернопільщині поліцейські вандал пошкодив і сплюндрував могили українських військовослужбовців. Про це повідомляє поліція Тернопільської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався сьогодні, 27 вересня, у селі Великі Млинівці Кременецького району. До поліції повідомили, що на місцевому кладовищі невідомий чоловік позривав державні прапори та повикидав хрести з могил загиблих військовослужбовців. На місці події поліцейські зафіксували 11 пошкоджених могил воїнів, які загинули у війні проти РФ.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 44-річний житель Тернопільського району. Мотиви злочину з’ясовують правоохоронці.

Ексгравець збірної України передбачив Довбику велике майбутнє після неймовірного голу в Лізі Європи (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:59

Нападник збірної України Артем Довбик відзначився за Рому у матчі проти Атлетіка з Більбао (1:1) у першому турі Ліги Європи. Це взяття воріт стало для Артема третім поспіль у футболці римлян, зазначають Патріоти України. Українець відкрив рахунок у мат...

У Полтавській ОВА літній чоловік облив себе бензином та підпалив

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:33

У Полтаві чоловік підпалив себе у приміщенні обласної військової адміністрації. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Полтавській області, передають Патріоти України. Інцидент стався у п’ятницю, 27 вересня, близько 12:00. За попер...