"Позитивний результат означає "здоровий": Заробітчанин з коронавірусом потрапив у курйозну історію на кордоні (відео)

Надзвичайна подія сталася в Закарпатській області на пункті пропуску "Малий Березний".

На кордоні України та Словаччини стався курйозний випадок з заробітчанином, який намагався виїхати на роботу за кордон, отримавши напередодні позитивний результат тесту на коронавірус. Про це повідомив у Facebook журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася в Закарпатській області на пункті пропуску "Малий Березний". 20-річний Веніамін з села Кушниця на Закарпатті вирішив поїхати на заробітки до Словаччини. До цього зробив ПЛР-тест на коронавірус (таку довідку вимагає словацька сторона при перетині кордону).

Веніаміну лікарі видали довідку, де було зазначено, що результат тесту на коронавірус є позитивним. Чоловік зібрав речі і поїхав. На прикордонному переході зі Словаччиною прикордонники зажадали довідку і здивувалися тому, що чоловік зібрався їхати з діагнозом Covid-19.

Однак сам чоловік наполягав на тому, що формулювання "позитивний результат" означає, що у нього зі здоров'ям все добре. У підсумку за ним приїхала "швидка", чоловік був госпіталізований. Зміну прикордонників відправили на самоізоляцію. "Залишається відкритим питання, хто ж робив йому ПЛР-тест і чому з таким результатом хлопця відпустили", - повідомив Віталій Глагола.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...