Prada представила чоловічі труси за ціною новенького iPhone, в яких пропонує прогулюватись вулицями без штанів

Чоловічу білизну рекламували ще більше 100 років тому

Prada підняла ставки. Ми звикли, що розкішні будинки пропонують на продаж звичайні речі за страхітливими цінами. Є "сміттєві" пакети від Balenciaga, плюшевий ведмедик від Louis Vuitton, пляжні лопати від Chanel або золота кліпса від Tiffany, повідомляють Патріоти України з посиланням на GQ

Повсякденні предмети, які завдяки репутації бренду та досконалості його матеріалів підіймають свою звичайну ціну до стратосферних цифр. Так, новинка від Prada обійдеться як новенький iPhone.

Нагадаємо, що раніше бренд представив базову білу безрукавку, яку оцінили у 1000 євро. А друк характерної трикутної сталевої пластини на таких предметах одягу, як краватки чи берети – це те, що стало надзвичайно прибутковим для італійського бренду. Адже вони не лише продаються, але й стали об'єктом бажання для багатьох.

Креативні директори Міучча Прада і Раф Сімонс вирішили зробити те ж саме зі спідньою білизною, створивши два види трусів за 650 доларів. Найсмішніше те, що моделі, які їх рекламують, носять їх так, ніби це штани, і здається, що саме це і є наміром італійського будинку розкоші.

Здається, Prada хоче, щоб цієї зими ти обійшовся без штанів, що є дуже сміливим кроком. Особливо, якщо враховувати лише кліматичні питання, не кажучи вже про впевненість, необхідну для того, щоб вийти на вулицю у спідній білизні.

Судячи з образів на сайті, які поєднують спідню білизну з піджаками, сумочками, шовковими сорочками та мокасинами, брифи безсоромно представлені як заміна бермудам. Можливо, що метою є просто виділити цей одяг у стилізованому контексті, але все одно виникає цікаве питання: чи обов'язково їх носити поверх звичайних брифів, і чи варто їх носити поверх боксерів або навіть джинсів?

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...