"Прах міг би гастролювати": У Росії цинічно висловилися про смерть відомої співачки

Активна публічна скорбота деяких російськиї артистів пояснюється лише бажанням отримати піар на популярній темі.

Юлія Началова та Анна Калашникова. Ілюстрація: Обозреватель.

Російська телеведуча і модель Анна Калашникова різко засудила зірок, які намагаються підняти свою популярність на смерті співачки Юлії Началової. На думку поп-діви, занадто активна публічна скорбота пояснюється лише бажанням отримати піар на популярній темі, передають Патріоти України із посиланням на "Газета.ру".

"Про Началову взагалі зараз багато говорять, що її талант просто не помічали, але ж вона була у нас практично російською Мерайєю Керрі", — сказала Калашникова.

"Прах зараз міг би з успіхом гастролювати, якби таке було взагалі можливо. Звучить, звичайно, не дуже красиво, але від деяких фактів не відкрутишся ніяк", — зазначила артистка.

Вона звернула увагу, що подібні ситуації спостерігалися в російському шоу-бізнесі не тільки після смерті Началової. При цьому телеведуча підкреслила, що її слова спрямовані не стільки проти преси та телебачення, які активно висвітлюють подробиці смерті Началової, скільки проти інших зірок.

"Мене дивують артисти, які у себе в соціальних мережах так і пишуть: "Вистачить усім уже хайпувати на смерті! Журналісти, ви жахливі!" А ви самі такими постами хіба не намагаєтеся отримати реакцію шанувальників, коментарі, лайки, зіштовхнути всіх лобами? Не ловите хвилю хайпу?" — задалася питанням Калашникова.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...