Практика сатанізму? У Миколаєві неадекват приніс колишній коханій моторошний подарунок (фото, відео)

На порозі біля дверей своєї квартири жінка знайшла людський череп з запискою особистого характеру.

Молодий чоловік деякий час жив у склепі. Фото: прес-служба нацполіції.

Правоохоронці затримали злочинця, який викинув череп в урну на зупинці вулиці Садовій в Миколаєві в понеділок, 21 жовтня. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області, передають Патріоти України.

Так, вночі, 22 жовтня, в поліцію Заводського району звернулася жінка, яка повідомила, що на порозі біля дверей своєї квартири вона знайшла людський череп з запискою особистого характеру. Як вона розповіла, судячи зі змісту записки, такий подарунок їй залишив знайомий, з яким у неї раніше були відносини.

Незабаром поліцейські затримали 27-річного хлопця, який зізнався, що череп підклав не тільки під двері своєї колишньої дівчини, а й ще один викинув в урну. "Потім він показав, де знайшов черепи. Виявилося, що чоловік дістав їх із старовинного склепу на кладовищі по вул. Степовій. Там він і влаштував собі місце для ночівлі і тимчасово жив прямо в склепі", - розповіли в поліції.

Коли на місце прибули співробітники поліції, то побачили ще шість черепів, які затриманий розклав біля місця поховання. Відомо, що на даний момент хлопцю загрожує покарання від штрафу, закінчуючи позбавленням волі до трьох років.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...