Працюєш на ФСБ: Одіозного українського журналіста схопили за вухо у прямому ефірі (відео)

Все почалося з того, що Руслан Коцаба заявив, нібито Володимиру Зеленському варто більш жорстко обходитися з протестуючими проти виведення військ з Донбасу.

Руслан Коцаба. Фото: соцмережі.

В ефірі ток-шоу "Говорить великий Львів" координатор громадської організації "Всеукраїнський волонтерський рух" Тарас Єлейко посварився зі скандальним українським журналістом Русланом Коцабою, повідомляють Патріоти України.

В процесі перепалки волонтер навіть схопив його за вухо. Єлейко заявив, що Коцаба "працює на ФСБ". Все почалося з того, що Коцаба заявив, нібито Володимиру Зеленському варто більш жорстко обходитися з протестуючими проти виведення військ з Донбасу і вимагати зустрічі в "нормандському форматі". Єлейко не стерпів, схопив Коцабу за вухо і назвав маніпулятором. Ведучий програми попросив журналіста із повагою ставитися до людей, які воювали на фронті, і підбирати вирази.

Нагадаємо, в 2015 році Коцабу засудили до трьох із половиною років в'язниці за саботаж військового призову. Також він звинувачувався в державній зраді, але винним так і не був визнаний. Уже через рік його випустили із в'язниці.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...