"Працюю офіціанткою в кінотеатрі": Акторка Анастасія Зюркалова розповіла про від'їзд з України та як зараз заробляє на життя

Українська акторка Анастасія Зюркалова (Снігове кохання, або Сон зимової ночі, Жіноча інтуїція, Аврора) після початку повномасштабної війни виїхала до Канади, де живе її брат Іван, передають Патріоти України.

32-річна Зюркалова розповіла, що працює офіціанткою в найбільшій мережі кінотеатрів у Канаді. «Продовжую акторську кар'єру, щоправда, довелося починати фактично з нуля. Знайшла кіноагента, пишу самопроби. Влітку був уже один театральний проєкт. Нещодавно була озвучка, невелика, але це все одно акторська робота. На життя заробляю, працюючи офіціанткою в Cineplex VIP — це найбільша мережа кінотеатрів у Канаді. Тут є такі заклади, куди можеш прийти, замовити якусь смачну страву і подивитися кіно. Це неймовірно цікава робота, бо багато спостерігаю за людьми, за життям тут. До того ж у мене є можливість регулярно дивитися нові фільми безплатно. А це теж плюс», — зізналася Зюркалова, яка проживає з березня 2022 року у Торонто.

«З яким серцем збиралася? Не хотіла спочатку навіть думати про це, дуже непросто було зважитися. Проте потім зібрала речі за один день. Мала в руках лише одну валізу, половину якої займав фотоапарат — давно захоплююся фотографуванням», — зазначила Анастасія Зюркалова.

Два роки акторка не бачилася з батьками: «Дуже сумую за батьками. Раніше у нас була традиція, коли я збиралася до них на вихідних, пекла тортик, щось смачненьке обов’язково приносила. Нині мені не вистачає такого живого спілкування. Тому що просто зателефонувати — це одне, і зовсім інша справа, коли приходиш до батьківської хати, де прожила більшу частину свого життя. Сумую за цим дуже, за друзями своїми й за тим, що раніше було більше акторської роботи. Не знаю, як надовго я тут. Війна показала, що життя може перевернутися догори дриґом зовсім несподівано. Ніколи не думала, що одного дня можу зібрати речі й поїхати в інший кінець світу, але так сталося».

«Неймовірно щаслива, що знайшла тут кількох товаришів ще з університету Карпенка-Карого. Час від часу відвідую нетворкінги Спілки українсько-канадських кіновиробників. Коли була молодшою, навчалася в університеті, думала, що акторство — це весь мій світ. І це дуже сильно мене обмежувало як особистість. Тепер розумію, що, можливо, настав час озирнутися в інші боки. Але акторську професію у жодному разі не кидаю, бо дуже це люблю», — говорить Зюркалова.


Джерело: Обозреватель

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...