Працюють, наче роботи: Кремлівські "методички" синхронізували російських пропагандистів - відео шокує, але не росіян

У РФ пропагандисти настільки чітко відпрацьовують кремлівські "методички", що вже буквально синхронізувалися. У соцмережах з’явилося відео з ефірами двох регіональних телеканалів, на яких було зачитано абсолютно ідентичні тексти щодо подій у Бєлгородській області, внаслідок накладення яких один на одного ведучі увійшли в резонанс, передають Патріоти України.

І хоча повна ліквідація російським диктатором Володимиром Путіним незалежної журналістики в країні ні для кого не новина, подібна відсутність навіть найменших відхилень від заданого Москвою курсу все одно вражає. Водночас інформативність повідомлень кремлівських пропагандистів щодо подій у Бєлгородській області, де вже кілька днів тривають активні бойові дії, залишається вельми сумнівною.

Сам же Путін на все це вирішив ніяк не реагувати, займаючись при цьому всілякими дурницями, на кшталт роздачі нагород своїм підлабузникам.

Нагадаємо, днями на територію Бєлгородської області знову увійшли проукраїнські підрозділи російських добровольців. Унаслідок боїв, що спалахнули, почалася евакуація жителів Шебекіно та інших навколишніх населених пунктів.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...