Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України.

Зокрема, співрозмовники видання у міноборони та генштабі РФ повідомили, що лише протягом останнього тижня було здійснено чотири спроби отруїти їх військових у вищезгаданих регіонах Росії.

Видання зазначає, що у всіх випадках отруєння солдатів були задіяні місцеві жителі, яких завербував нібито "ворог". Згідно з оприлюдненою інформацією, всього в цих регіонах було отруєно шістнадцять людей з ЗС РФ, з них п'ятеро не вижили.

Видання зазначає, що у всіх випадках отруєння солдатів були задіяні місцеві жителі, яких завербував нібито "ворог". Згідно з оприлюдненою інформацією, всього в цих регіонах було отруєно шістнадцять людей з ЗС РФ, з них п'ятеро не вижили.

"Згідно з наявною у нас інформацією від джерел у місцевій поліції, протягом кількох останніх днів тут були на смерть отруєні шаурмою дев'ятеро військовослужбовців армії Росії", - пишуть російські пропагандистські ресурси.

Більше того, джерела ресурсу навіть пояснили, як це все відбувалося в Маріуполі: “Злочинці додавали в шаурму отруту, а потім продавали її російським військовим. Загинули дев'ятеро людей. Злочинці втекли. Існує ймовірність того, що нині вони можуть перебувати в Ростові-на-Дону, або ж у якомусь населеному пункті цього регіону”.

Насамкінець прокремлівський агітпроп повідомляє, що отруйники військових РФ нібито "працювали на ІДІЛ або розвідки інших держав".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...