Працювати готові не всі: Стало відомо, скільки зароблять зірки в новорічну ніч

Новий рік - це час, коли зірки підвищують свої гонорари, щоб подарувати людям радість і щастя. Але цього року не всі вирішили виступати на корпоративах. Наприклад, Потап і Настя Каменських не виступатимуть. Також відмовилася і ONUKA. Про це повідомляє "Страна", передають Патріоти України.

А ось Руслана Лижичко готує онлайн-виступ. Вона вийде в новорічну ніч в ефір прямо зі свого будинку в селищі Лісники під Києвом. Також виступатиме TAYANNA. Співачка дасть концерт в Verholy Relax Park. Ціни стартують від 29 500 гривень за людину при розміщенні в напівлюксі, якщо ж ви хочете розміститися в котеджі, то це буде 45 000 грн.

Вирішив подарувати людям свято Діма Коляденко. Цього року на приватному заході він виступає за $7000. У новорічну ніч виступить і Наталія Могилевська. Відомо, що вона співатиме на приватному заході в Буковелі. За цей виступ організаторам доведеться заплатити $25 000 - $30 000.

Оля Полякова виступить в новорічну ніч тричі: на одній приватній вечірці, а після - в готелі на воді Bakkara і в комплексі Osocor Residence. Зараз новорічний корпоратив з нею обійдеться організаторам плюс-мінус в $50 000. Діма Монатік виступатиме в Києві зі своїми підопічними - Лідою Лі і Ніно Басилая. Виступ трьох артистів у новорічну ніч коштуватиме близько $100 000.

Студія "Квартал 95" виступить 30 грудня у Freedom Hall. Вартість розміщення за столиком від 2000 до 4000 грн. Макс Барських у новорічну ніч виступить у київському ресторані Alaska. Вартість квитка сюди від 6000 до 9000 гривень залежно від поверху, на якому знаходиться ваш столик. У Макса заплановано три виступи і концерт в новорічну ніч. Гонорар за все це буде близько $220 000.

Таємниці 1000-метрової непроглядної безодні: Науковці вперше зафільмували, як гігантський кальмар атакує свою жертву (відео)

субота, 18 травень 2024, 8:15

Дослідникам вдалося записати на відео, як тихоокеанський кальмар своїми величезними "фарами" сліпить жертву, перш ніж напасти на неї. . Як нагадує BBC, океан покриває понад 70% поверхні нашої планети, а найглибші частини є домівкою для найбільших,...

Кабмін ухвалив важливе рішення по виплаті у випадку гибелі військовослужбовця

субота, 18 травень 2024, 7:47

Війна - дуже жорстока річ, і український військовий, який йде у бій, усвідомлює, що робить це для того, щоб знищити ворога, вважає міністр юстиції Денис Малюська. Також існує ймовірність того, що й сам воїн може не повернутися живим. Але моральний ста...