Працював більше п'яти років: У нелегальному дитсадку в Запоріжжі померла дитина

Загибла дівчинка Олеся пробула в так званому "садку" трохи більше години.

У Запоріжжі в нелегальному приватному дитячому садку, який працював у звичайній квартирі, загинула однорічна дівчинка, повідомляють Патріоти України.

Загибла дівчинка Олеся пробула в так званому «садку» трохи більше години. За попередніми даними, вона сильно плакала, через що її почало нудити і дитина захлинулася. За словами бабусі, так звана вихователька заявила, що дитина була хвора.
Місцеві жителі повідомили, що «садок» знаходиться в квартирі на 8 поверсі. За їх словами, за дітьми господиня квартири Ірина, яка взяла на себе відповідальність няньчити дітей на дому, зовсім не стежила. Малюки постійно кричали і упиралися, коли їх приводили в будинок.
За словами очевидців, садок функціонував близько 5 років. Мешканці будинку припускають, що ніяких ліцензій або дозволів на роботу жінка не мала. Ті, хто водив дітей в цей «садок», знайшли його по оголошенню в інтернеті. Там Ірина писала, що вона уважна до дітей і відповідальна.
Протягом усіх п'яти років ніхто з сусідів ні в міліцію, ні в службу у справах дітей не повідомляв про роботу підозрілого «садка», передає місцевий сайт Alex.ua. За фактом смерті дитини поліція порушила кримінальну справу і продовжує розслідування причин трагедії.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...