Працював кілька годин: На Київщині внаслідок вибуху генератора сталась пожежа в приватному будинку

У Білій Церкві Київської області в понеділок, 1 липня, ввечері на території приватного домоволодіння вибухнув генератор. Внаслідок цього виникла пожежа, яку оперативно загасили рятувальники.Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини та остаточні причин події встановлять слідчі, передають Патріоти України.

"У Білій Церкві сталась пожежа через генератор. Ввечері, 1 липня до поліції від підрозділу ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку по вулиці Таращанській. Рятувальники ліквідували займання. На щастя, потерпілих внаслідок загоряння немає", – розповіли в пресслужбі.

У поліції додали, що слідчі оглянули пошкоджений вогнем генератора та з’ясували, що власниця будинку увімкнула пристрій о 18:30 годині, а вже близько 21:30 години почула вибух, після чого сусіди викликали спецслужби. "Генератор був у користуванні близько 2 років і такому випадку нічого не передувало. Правоохоронці задокументували подію та опитали її учасників", – розповіли в пресслужбі.

Не ховайтесь за людей!

четвер, 4 липень 2024, 17:22

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...

Це здивує! Як українцю отримати пенсію в Польщі і чи правда, що достатньо одного дня роботи

четвер, 4 липень 2024, 16:53

У Польщі пенсію від Управління соціального страхування (ZUS) можуть отримати українці, які працювали навіть один день. Однак не йдеться про мінімальну пенсію. Внесок розділять на середню тривалість життя на пенсію. Тобто в такому випадку пенсія може б...