Працював на ФСБ: СБУ викрила шпигуна у Запоріжжі (фото)

Колишній працівник органів внутрішніх справ України, перебуваючи на тимчасово окупованій території АР Крим, був завербований співробітником ФСБ РФ.

Зрадника завербували у Криму. Фото: прес-служба СБУ.

Співробітники контррозвідки СБУ викрили колишнього співробітника МВС України, який займався розвідувальною діяльністю на шкоду державній безпеці нашої країни за завданням ФСБ РФ, передають Патріоти України.

Оперативники української спецслужби встановили, що житель Запоріжжя, колишній працівник органів внутрішніх справ України, перебуваючи на тимчасово окупованій території АР Крим, був завербований співробітником ФСБ РФ.

За завданням "куратора" агент через особисті зв'язки збирав розвідувальні відомості про суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію у Запоріжжі. Отриману інформацію він передавав представнику іноземної спецслужби, виїжджаючи на тимчасово окуповану територію АР Крим під приводом нібито вирішення сімейних питань.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...