Працював в одному з місцевих ресторанів: У Польщі за дивних обставин загинув 28-річний українець з Тернополя

У місті Лодзь у Польщі за нез'ясованих обставин помер 28-річний українець. Юрій Шляхтин був родом з Тернополя і в Польщі працював кухарем в одному з місцевих ресторанів. Деталі повідомили в ТСН, передають Патріоти України.

Обставини смерті українця не повідомляються. Відомо лише, що його тіло знайшли в житловому приміщенні. Причина буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

За версією польських правоохоронців, розглядається кілька версій трагедії, в тому числі й версія вбивства українця.

Юрій Шляхтин перебував у Польщі на заробітках. У Тернополі у нього залишилася дружина і двоє неповнолітніх дітей. Зараз рідні українця збирають необхідну суму, щоб доставити його тіло додому для поховання.

"Спільними силами збираємо дружині кошти, щоб доставити тіло Юрія в Україну. Потрібно зібрати 1550 Євро. У цю суму входить придбання труни, бальзамування, одяг, транспортування тіла з Лодзі в Тернопіль, оформлення необхідних документів", - розповів директор Funeral Repatriation Memento Mori Денис Матейко.

Як зазначив директор похоронного агентства, за 2021 рік смертність українців за кордоном збільшилася на 30% у порівнянні з 2020 роком.

Частою причиною смерті громадян України стають серцево-судинні захворювання, в тому числі й через зловживання алкоголем. На другому місці - ДТП, а на третьому – летальні випадки в медичних установах.

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...