Працівники у реанімації: У магазині під Києвом стався вибух

У Білій Церкві Київської області 4 листопада внаслідок вибуху в магазині будівельних матеріалів постраждало двоє працівників торгової точки, передають Патріоти України.

Як повідомили у прес-службі поліції області, постраждалі були госпіталізовані в лікарню з термічними опіками. "Місце вибуху оглянули працівники газової служби та повідомили, що приміщення не газифіковано. Попередня причина події – згущення парів лакофарбових виробів, які знаходилися в складському приміщенні магазину. Поліцейські вилучили з місця події пожежне сміття та інші речові докази", – зазначили там.

Поліція встановлює всі обставини й причини події. Пізніше стало відомо, що постраждалі отримали 50% опіків. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...