Працівниця служби доставки їжі відкусила клієнту палець на руці

Водійка британської служби доставки їжі Deliveroo відкусила клієнту великий палець після короткої суперечки про піцу, замовлену через застосунок. Про це пише ВВС, передають Патріоти України.

35-річна Дженніфер Роша напала на 36-річного Стівена Дженкінсона під час того, що мало бути звичайною доставкою їжі на винос у грудні 2022 року. Стівен був атакований біля свого будинку в Олдершоті, Гемпшир.

Жінка підміняла водія компанії та користувалася чужим обліковим записом, що суддя Коронного суду Вінчестера назвав "серйозним правопорушенням", яке може призвести до того, що Роша опиниться за ґратами.

Стівен, який залишився з відірваним від кісточки великим пальцем, розповів: "Все, що я пам'ятаю, я тряс її шолом, намагаючись зняти його. З тією силою, з якою вона, мабуть, кусала, вона просто зняла його". Він додав, що було таке відчуття, ніби він "пройшов через бензопилу".

Роша, якій буде винесено вирок 3 травня, посперечалася зі Стівеном після того, як прибула до неправильного місця. Стівен забув свій телефон, і почалася суперечка через номер коду доставки, який він повинен був повідомити.

Він додав: "Фінансово я розорений. Я безробітний. У мене величезна сума боргів, і я не бачу світла в кінці тунелю". Чоловік також зазначив, що стосунки з його дівчиною, матір'ю його новонародженої доньки, зіпсувалися після інциденту: "Мені доведеться жити з цим до кінця життя. Я хочу використати цю історію, щоб допомогти іншим, щоб сказати: "Це має змінитися".

Тим часом Deliveroo опублікували власну заяву: "Це був жахливий інцидент. Ми негайно закрили акаунт відповідної водійки і повністю співпрацюємо з поліцією у розслідуванні".

Дуже бояться "бавовни"? Росіяни відмовляються їхати в Крим на відпочинок навіть по безкоштовним путівкам

четвер, 9 травень 2024, 6:37

Перед початком курортного сезону 2024 року російські відпочиваючі відмовляються відвідувати санаторії Криму навіть за умови безкоштовних путівок. Ймовірно, росіяни бояться "бавовни" на півострові. Як повідомляє "Крим.Реалії", через низьку відвідуваніст...

Українські магазини завалили сиром із Європи - місцеві виробники на межі

четвер, 9 травень 2024, 6:30

Україна продовжує нарощувати закупівлю закордонних сирів. Вже третина цього продукту на полицях українських магазинів - імпорт. Така ситуація б'є по українських виробниках, які не можуть конкурувати з європейцями через високу вартість виробництва. Якщо...