"Права рука нового Христа": Екс-учасник "Ласкового мая" виявився одним з керівників відомої секти (відео)

У разі визнання провини лідерів секти їм може загрожувати штрафи до 200 тисяч рублів і позбавлення волі на строк до 12 років.

У Курагинский районі Красноярського краю РФ затримали засновника "Секти Віссаріона" Сергія Торопа, а також його соратника – ексбарабанщика "Ласкового мая" Вадима Редькіна. Про це повідомляється на офіційному сайті Слідчого комітету РФ, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловіки були виявлені спецзагоном ФСБ в селищі Жаровське за 20 кілометрів від Петропавлівки. Це місце послідовники церкви називають "Обитель Світанку". Зараз їх вивезли на вертольоті у невідомому напрямку.

На фото – на передньому плані затриманий "пророк Віссаріон" (Сергій Тороп), ззаду – його соратник Вадим Редькін (ексбарабанщик "Ласкового мая"). sledcom.ru

Затриманим пред'являть звинувачення за двома статтями – 111 і 239 КК РФ – "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю" і "Створення некомерційної організації, що зазіхає на особистість і права громадян". У разі визнання провини лідерів секти їм може загрожувати штрафи до 200 тисяч рублів і позбавлення волі на строк до 12 років.

До речі, Вадим Редькін працював прес-секретарем Віссаріона, його часто називали "правою рукою нового Христа". У минулому він співав в ансамблі "Інтеграл", створеному Барі Алібасовим, і виступав з гуртом "Ласковий май".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...