"Правда на вашому боці": Режисер горору "Пила" розповів, що б зробив з окупантами головний герой фільму

"Правда на вашому боці". Режисер горору "Пила" розповів, що б зробив з окупантами головний герой фільму

28 вересня в український прокат виходить 10 частина горору "Пила". Режисер фільму Кевін Гротерт прокоментував війну в Україні та підтримав українців, передають Патріоти України.

Фільм виходить після дворічної перерви. Оскільки дев’ята частина франшизи під назвою Пила: спіраль вийшла на екрани у 2021 році.

Загальний бюджет кінострічки за сім перших частин становив $67 млн. Касові збори фільму перевищили $883 млн. Найкасовішою частиною франшизи горорів стала третя стрічка Пила 3/Saw 3. Вона зібрала $164 млн.

Режисер культової стрічки в інтервʼю NV висловив своє ставлення до злочинів Росії в Україні. «Знайте, що Конструктор на вашій стороні та приєднався б до вашої боротьби, використовуючи свої ігри на винних у людських стражданнях. Бажаю вам сил, певен, що правда на вашому боці!» — зазначив Кевін Гротерт.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...