Правоохоронці знайшли другого пенсіонера, який напав на волонтерку в Києві

Поліція затримала 70-річного пенсіонера, який імовірно був одним з нападників, які побили волонтерку на Куренівці. Йому оголосили про підозру. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі, передають Патріоти України.

«За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру 70-річному чоловіку за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (за ч.2 ст. 296 КК України)», — йдеться у заяві.

У прокуратурі зазначили, що 2 червня, у день, коли стався напад, 70-річний чоловік разом з приятелем святкував свій день народження. Вони випили, після чого поверталися додому. «На виході з підземного переходу на вулиці Новокостянтинівській підозрюваний, з його слів, вирішив зробити дівчині кілька компліментів, втім вона його залицянь не оцінила», — розповіли у прокуратурі.

Дівчиною виявилася волонтерка Наталя, яка саме поверталася з прощання з госпітальєркою Іриною Цибух. У відповідь на слова двох чоловіків Наталя відповіла, що не розуміє російської мови, якою до неї зверталися. Після цього пенсіонери почали вигукувати українофобні вислови та бити волонтерку.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...