Правила не для всіх: У Львові підліток на швидкості катався містом, у мережі знайшли ім'я мажора (відео)

У мережі з'явилося відео, зняте у Львові, де за кермом дорогого авто на високій швидкості їде підліток, порушуючи Правила дорожнього руху, передають Патріоти України.

Зокрема, він не тільки перевищив швидкісний режим, але і проїхав на заборонний знак світлофора. Ролик був опублікований у TikTok-акаунті, підписаному як roman_balyash.

У мережі заявили, що хлопець, знятий на камеру, нібито є сином банкіра й ексрегіонала Олега Баляша Романом.

Друг водія, який знімав його витівку на камеру, також назвав це ім'я. На початку ролика чутно, як пасажир говорить, що "Роман Баляш роздає по нічному Львову".

"Водій зараз вчиться в 9 класі в академічній гімназії", – написав Twitter-блогер із ніком "свято грибів і форелей". Цей же користувач опублікував фотографії Романа.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...