Править довше за всіх: Королева Єлизавета II готується передати корону, стали відомі ймовірні терміни

Єлизавета II готується передати корону своєму старшому синові принцові Чарльзу. І статися це може вже в квітні 2021-го. Адже навесні наступного року піде вже 70-й рік її правління, а королеві 1 квітня виповниться 95 років, передають Патріоти України.

Таку думку висловив біограф Британської королівської сім'ї Роберт Джобсон. Він дав інтерв'ю The Royal Beat, пише harpersbazaar.com. Принц Чарльз теж немолодий (у листопаді виповниться 72 роки), і йому дуже довго довелося чекати своєї черги зайняти трон.

Своє припущення біограф будує на тому, що у квітні наступного року Єлизавета II відсвяткує ювілей - їй виповнюється 95 років. "Я твердо впевнений, що коли королеві виповниться 95 років, вона залишить посаду", - заявляє Джобсон.

Репортер Newsweek Джек Ройстон, який пише про королівську сім'ю, також упевнений, що королева готується до передачі трону в 2021-му.

"Я думаю, королева не захоче передавати престол, але все-таки настане той момент, коли вона зробить це і передасть все Чарльзу" - зазначає Ройстон. Єлизавета II стала королевою в 25 років 6 лютого 1952 року після смерті свого батька - короля Георга VI. Королева стала самим дорослим правлячим монархом, і найдовше в історії Великобританії займає трон.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...