Представники ТЦК навідалися до одного з тренажерних залів Ужгорода (відео)

У тренажерний зал в Ужгороді завітали представники ТЦК та СП. Чоловікам та тренерам, які прийшли на тренування видали повістки. Відповідні світлини та відео з'явилися у соцмережах, передають Патріоти України.

На відео помітно, як чоловіки у військовій формі з автоматами перекрили вхід та активно спілкуються з чоловіками в залі, запитуючи у них документи.

Працівники ТЦК прийшли до одного з тренажерних залів Ужгорода

Нагадаємо, в Україні продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію до 14 лютого 2024 року, і чоловіки віком від 18 до 60 років можуть отримати повістку. Однак в деяких випадках вони можуть не приходити до територіальних центрів комплектування (ТЦК), що передбачено постановою Кабміну №673.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...