Представилися СБУ: Під Києвом прямо на вулиці викрали чоловіка (відео)

Нападники до свого злочину готувалися ретельно, детально продумали кожен крок, діяли чітко за узгодженим планом.

Під Києвом прямо на вулиці викрали чоловіка. Фото: скріншот з відео.

У селі Софіївській Борщагівці під Києвом група осіб викрала чоловіка, силою затягнувши в автомобіль. Інцидент трапився в п'ятницю, 25 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області, передають Патріоти України.

Чоловіка затягли в Volkswagen Transporter і відвезли в невідомому напрямку. У поліціію звернувся очевидець подій. Із метою розшуку і затримання викрадачів на території Києво-Святошинського району та сусідніх регіонів області була введена спеціальна поліцейська операція "Перехоплення".

Незабаром за кермом вказаного автомобіля був затриманий один із викрадачів – 27-річний чоловік. У нього вилучили зброю.

Як з'ясувалося, нападники до свого злочину готувалися ретельно, детально продумали кожен крок, діяли чітко за узгодженим планом. Напередодні викрали держномери з автомобіля, прикріпили їх на свій автомобіль. Чоловікові, якого викрали, представилися працівниками СБУ і поліцейськими.

Постраждалим виявився 30-річний житель Києва. Погрожуючи йому пістолетом, нападники забрали 2500 гривень. Продовжуючи наносити йому побої, змусили написати боргову записку на суму 90 000 доларів США, після чого відпустили. Незабаром був затриманий ще один із викрадачів – 31-річний раніше судимий киянин.

За даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень: за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за ч. 2 ст. 187 (розбій) та за ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Двом фігурантам оголошено про підозру і судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...