Представився знайомим її мами: На Черкащині росіянин викрав 8-річну дівчинку

У Черкаській області раніше судимий уродженець Росії посеред вулиці викрав 8-річну дівчинку. Чоловік переконав дитину сісти в авто, вивіз її за село та демонстрував свої статеві органи. Після цього він погрожував її зґвалтувати, якщо вона про це розкаже поліції. Про це йдеться у вироку Уманського міськрайонного суду Черкаської області, передають Патріоти України.

На суді підозрюваний заявляв, що лише "підвозив дівчинку"

За даними суду, подія сталась наприкінці березня у с. Родниківка Уманського району Черкаської області. Там чоловік посеред вулиці переконав 8-річну дівчинку сісти до нього в автомобіль. Після цього він вивіз дитину за село та демонстрував свої статеві органи.

На суді підозрюваний заявив, що він їхав до цього села, щоб "відремонтувати пральну машинку". Оскільки на вулиці був дощ він нібито захотів лише підвести дитину. Потім він дав їй 70 грн, бо дівчинці потрібно було купити зошити і поїхав геть. Коли він висаджував дівчинку - то зустрівся із жителькою села, яка з ним сварилась, оскільки він віз чужу дитину. Свою провину чоловік категорично заперечив.

Дівчинка на суді розповіла моторошні подробиці

Потерпіла дитина розповіла, що вона поверталась з магазину. Посеред вулиці біля неї зупинився автомобіль. Чоловік заявив, що знає її маму та живе поруч. Він запропонував підвезти дівчинку додому, на що вона погодилась. Згодом чоловік відмовився зупинятись біля її будинку та вивіз за село. Дорогою він розпитував, скільки їй років, чи знає вона про секс і чи бачила голим чоловіка своєї мами. За відповіді він дав дитині 50 грн. Потім чоловік почав показувати свій статевий орган, дитина розплакалась і просила її відпустити. Далі підозрюваний дав їй ще 20 грн і наказав мовчати, бо він її зґвалтує. Коли дівчинка прийшла додому - про все розповіла матері і та звернулась до поліції.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...