"Прекрасна погода й жахливе море. Смердить нестерпно": Туристи поскаржилися на відпочинок у Кирилівці і показали відео

Попри оптимістичні заяви місцевої влади Кирилівки, медузи продовжують залишатися у береговій зоні Азовського моря, передають Патріоти України.

На підтвердження цього факту Telegram-канал «РИА Мелітополь» опублікував відео з селища. На ролику видно, що медузи нікуди не поділися й продовжують дошкуляти відпочивальникам.

«Приїхали на відпочинок. Прекрасна погода й жахливе море. Смердить, туга», — каже відпочивальниця, знімаючи заповнене медузами море на відео. «Кирилівка, Федотка. Медуз немає, ну майже», — іронічно підмітив автор публікації.

Попри вжиті владою й власниками турбаз заходи якось зменшити кількість медуз, значних ефектів вони не принесли. Багато туристів замислюються про те, щоб перервати відпочинок або вибрати для нього іншу локацію.

Нагадаємо, нещодавно у мережі з'явилося відео з Кирилівки, в якому відпочивальники виносять медуз з моря у поліетиленових пакетах й складають на пляжі.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...