"Премія Дарвіна" забезпечена: У Києві спіймали чоловіка в російському камуфляжі (фото)

У Києві активісти "роздягнули" чоловіка, який вийшов на вулицю в поношеному російському камуфляжі. Про інцидент у четвер, 4 лютого, повідомила волонтерка Діана Макарова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, в українця була донецька прописка. Макарова опублікувала фотографії чоловіка, зроблені в якомусь приміщенні. Українець був розвернутий обличчям від об'єктива та тримав руки за спиною. Також волонтерка показала світлини самої куртки. "Так, трофей у нас, на нього вже черга. Так, лейбл перевірили, російський. Ні, чувак живий... Так, чувак додому йшов голяка", – написала волонтерка.

Вона також розповіла, що донеччанин на запитання про те, чому він у камуфляжній формі російського зразка, відповів, що не знав цього. Вчинок чоловіка Макарова назвала "прикрим самогубством".


Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...