"Премія Дарвіна" забезпечена: У Києві спіймали чоловіка в російському камуфляжі (фото)

У Києві активісти "роздягнули" чоловіка, який вийшов на вулицю в поношеному російському камуфляжі. Про інцидент у четвер, 4 лютого, повідомила волонтерка Діана Макарова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, в українця була донецька прописка. Макарова опублікувала фотографії чоловіка, зроблені в якомусь приміщенні. Українець був розвернутий обличчям від об'єктива та тримав руки за спиною. Також волонтерка показала світлини самої куртки. "Так, трофей у нас, на нього вже черга. Так, лейбл перевірили, російський. Ні, чувак живий... Так, чувак додому йшов голяка", – написала волонтерка.

Вона також розповіла, що донеччанин на запитання про те, чому він у камуфляжній формі російського зразка, відповів, що не знав цього. Вчинок чоловіка Макарова назвала "прикрим самогубством".


Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...