Преса мене ховає: Маша Єфросиніна розповіла, як насправді переносить коронавірус

18 грудня Маша Єфросиніна розповіла, що підхопила Covid-19. З тих пір телеведуча не публікувати новин про своє самопочуття, і деякі ЗМІ вирішили, що це ознака важкого перебігу хвороби. Дізнавшись про фейки, Єфросиніна прокоментувала їх в Instagram-історіях, передають Патріоти України.

"Завдяки своїм підписникам я періодично дізнаюся не тільки те, що мою фізіономію ліплять якимись краплями для схуднення, але і те, що мене вже преса практично ховає", - сказала Марія, показавши скріншот із заголовком: "Схудла від хвороби Єфросиніна не встає з ліжка: українці стривожені".

"Я вирішила вийти на зв'язок і сказати, що зі мною все в порядку, - продовжила вона. - По аналізах я вже здорова повністю. Щодо ментального стану, мені ще потрібен час. На якісь легковажні пости настрою немає. Це зрозуміють ті, кого ця зараза теж зачепила. Я відновлююся дуже швидко. Вперше в моєму житті були такі два тижні. Але мені гріх скаржитися, адже це у мене називається "легка форма".

"Будемо розбиратися": Свириденко прокоментувала відстрочку від призову працівникам "Glovo" та "Favbet Tech"

четвер, 16 травень 2024, 15:22

Міністерка економіки Юлія Свириденко після суспільного резонансу скасувала наказ про бронювання працівників компаній Glovo, Visa, Favbet Tech. Про це вона повідомила у фейсбуці. Свириденко прокоментувала інформацію, яка з’явилася у ЗМІ щодо бронювання ...

Мобілізували прямо посеред вулиці у Львові: На Харківщині загинув директор Менського музею

четвер, 16 травень 2024, 14:39

На фронті загинув відомий експерт з історико-культурної спадщини Віталій Крутий, який очолював краєзнавчий музей у місті Мена, що на Чернігівщині. Музейника мобілізували до лав прикордонних військ менше ніж пів року тому, фактично викравши його посеред...