Претендент на премію Дарвіна: Турист познайомився з двома жінками та помер через зухвалий виклик

Турист з Великої Британії познайомився з двома жінками з Канади, які запропонували йому спробувати усі коктейлі, які є у барі готелю. Він прийняв виклик нових знайомих, проте помер через алкоголь. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Тімоті Саузерн з Британії поїхав у відпустку на Ямайку зі своєю сестрою, дітьми та іншими родичами. Там він познайомився з двома жінками з Канади, які запросили його разом відсвяткувати день народження однієї з них. Нові знайомі кинули йому виклик та запропонували спробувати усі 21 коктейль, який готували у барі готелю. Чоловік спробував 12 напоїв, бо перед тим, як зустрітися з ними, зранку вже випив пива і бренді.

Потім повернувся до свого номера в готелі Royal Decameron Club Caribbean в Сент-Енн. Турист знепритомнів у своїй кімнаті. Сім'я повідомила про це персонал готелю. "Він погано тримався на ногах. Я поклав його на бік і викликав швидку допомогу. Він видавав булькаючі звуки", - розповів один з родичів чоловіка.

Родичі туриста зараз звинувачують персонал готелю в тому, що вони не змогли належним чином подбати про чоловіка. Коли на місце події прибула медсестра, вона повинна була взяти ситуацію під контроль, але не змогла цього зробити. Чоловік повільно почав втрачати пульс і помер.

"Я сказав їй, щоб не сиділа так, а почала робити штучне дихання. Вона просто робила йому непрямий масаж серця. Можливо, якби вона знала, що робить, він був би ще тут. Обслуговування та лікування, яке він отримав, було огидним". - додає свідок інциденту.

Патологоанатом у Кінгстоні, Ямайка, назвав причиною смерті "гострий гастроентерит внаслідок вживання алкоголю". Однак родичі чули, що токсикологічний звіт може зайняти до трьох років. Коронер Стаффордширу Емма Серрано також постановила, що смерть була пов'язана з алкоголем.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...