Претендент на престижну премію: Збірна Італії забила неймовірний гол проти Франції в Лізі націй (відео)

Захисник збірної Італії Федеріко Дімарко став автором одного з найкрасивіших голів поточного сезону, забивши в матчі 1-го туру групового раунду Ліги націй проти Франції, повідомляють Патріоти України.

На 30-й хвилині зустрічі Дімарко зрівняв рахунок у поєдинку. Після подачі з правого флангу він на вході до штрафного майданчика французів у дотик обігрався з півзахисником Сандро Тоналі та точно пробив злету в дальній верхній кут. Немає сумнівів, що це взяття воріт може опинитися серед претендентів на премію Пушкаша, яку ФІФА вручає за найкращий гол року.

Відео гола Дімарко

Поєдинок на стадіоні "Парк де Пренс" у Парижі завершився з рахунком 1:3. Італія пропустила на 13-й секунді, але здійснила камбек і перемогла Францію. В іншому матчі першого туру квартету A2 Бельгія вдома перемогла Ізраїль з рахунком 3:1.

У другому турі Франція прийме Бельгію, а Італія зустрінеться з Ізраїлем. Обидва поєдинки відбудуться 9 вересня.

Відкрив вентиль на газовому балоні: На Закарпатті чоловік погрожував підпалити себе разом із сином

субота, 7 вересень 2024, 16:44

На Закарпатті поліцейський отримав опіки, коли рятував дитину від агресивного батька. Той погрожував підпалити себе та інших. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт та Telegram Національної поліції України. Як зазначається, у неділю,...

"Ти що, д######б, чи що?": Власник українського ФК обматюкав журналіста (аудіо)

субота, 7 вересень 2024, 16:06

Спортивний журналіст та автор проєкту «Дніпрянин» Ігор Лисенко опублікував частину телефонної розмови з президентом футбольного клубу «Інгулець» Олександром Поворознюком, передають Патріоти України. Журналіст зателефонував, щоб поспілкуватися на тему п...