Президент Чилі згадав дитинство та з'їхав із дитячої горки, але щось пішло не так (відео)

Мешканці чилійського міста Пунта-Аренас зафіксували незвичайний момент за участю президента країни Габріеля Борича. 37-річний голова держави захотів спуститися на дитячій гірці, але застряг у жолобі, не розрахувавши своїх габаритів. Про це повідомляє чилійське видання Bіo Bіo, передають Патріоти України.

Інцидент трапився у рідному місті президента у регіоні Магальянес, куди він поїхав, щоб проголосувати на виборах до Установчої ради. У вільний від передвиборчої агітації час Габріель Борич прогулювався містом разом зі своєю дружиною Іриною Караманос.

Несподівано президент Республіки Чилі, який обійняв посаду в березні 2022 року і якого називають одним із наймолодших лідерів світу, згадав про дитинство і спробував спуститися з дитячої гірки у жолобі, розрахованому на малюків. Габріель Борич успішно спустився донизу, але вибратися із пастки зміг, лише зламавши жолоб, в якому застряг.

“Після десяти хвилин, як він застряг у жолобі і зламав його, наш президент вийшов”, — прокоментувала жінка, яка зняла цей конфуз на свій мобільний телефон. Дружина, яка супроводжувала Борича на дитячому майданчику, заспокоїла збентеженого президента поцілунком. Відео із застряглим президентом стало вірусним у Мережі.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...