Президент клубу накинувся з кулаками прямо посеред поля: У Туреччині зупинили футбольний чемпіонат після звірячого нападу на суддю (відео)

Президент турецького клубу Фарук Коджа побив суддю (Фото:Sky Sports)

Поєдинок турецької Суперліги між "Анкарагюджю" та "Різеспором" (1:1) завершився скандалом. Президент господарів Фарук Коджа і його помічники напали на головного арбітра Халіла Умута Мелера, вважаючи, що той винен у тому, що команда не зуміла втримати переможний рахунок.

Федерація футболу Туреччини на своєму офіційному сайті відреагувала на скандальний епізод. Організація ухвалила рішення призупинити матчі всіх ліг країни до особливого розпорядження.

«Цю підлу атаку було здійснено не тільки проти Халіла Умута Мелера. Цей нелюдський напад було скоєно проти всього турецького футболу. Щодо осіб, винних у події, було порушено кримінальні справи.

Відповідальний клуб, президент клубу, його менеджери і всі злочинці, які напали на Халіла Умута Мелера, будуть покарані найсуворішим чином.

За рішенням ради директорів Федерації футболу Туреччини матчі у всіх лігах перенесено на невизначений термін", — ідеться в заяві.

Суддя у лікарні/REUTERS

За інформацією A Spor, президента Анкарагюджю і трьох його помічників взяли під варту. У турнірній таблиці чемпіонату Туреччини Різеспор посідає 8 місце, а Анкарагюджю перебуває на 11 місці.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...