Президент-правдоруб та черговий "чорт", лісоруб: На Харківщині затримали голову лісгоспу, якого відчитував Зеленський

Главу Гутянського лісгоспу Віктора Сису затримали через спроби підкупити детектива НАБУ. Про це заявив нардеп від «Слуги народу», кандидат на посаду голови Харківської ОДА Олексій Кучер, зазначають Патріоти України.

«Друзі, відомий харківський лісоруб Сиса був затриманий на дачі хабара. Кажуть, хотів купити детектива НАБУ за $100 тис. Не вийшло», – написав Кучер.

Нагадаємо, що в липні президент України провів нараду в Харкові з приводу масових рубок. Під час наради директор Жовтневого лісгоспу Руслан Чагаровський назвав Сису головним лісорубом Харківської області. На наступний день Сису відчитав Володимир Зеленський. А в серпні до чиновника прийшли детективи НАБУ з обшуком.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...