Прямо на очах патрульних: Футболіст "Шахтаря" влаштував п'яну ДТП у Маріуполі (фото)

Владислав Вакула в стані алкогольного сп'яніння не вписався в поворот, після чого виїхав на тротуар і збив знак.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Владислав Вакула влаштував дорожньо-транспортну пригоду в Маріуполі. Про це повідомляє Telegram-канал Super Marik, передають Патріоти України.

За даними джерела, Вакула в стані алкогольного сп'яніння не вписався в поворот, після чого виїхав на тротуар і збив знак. ДТП сталося прямо на очах патрульної поліції.

21-річний Вакула в нинішньому сезоні виступає за "Маріуполь" на правах оренди, провів за клуб два матчі. У січні він був відданий в субаренду в чернігівську "Десну", але всього через два тижні був відрахований з клубу за грубе порушення спортивного режиму.

Вакула є вихованцем харківського футболу. Влітку 2019 року він перейшов до "Шахтаря", але в складі донецького клубу провів лише чотири матчі. Зіграв три поєдинки за молодіжну збірну України.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...