Прямо на очах у дружини: У Сумах застрелили одного з лідерів місцевого "Правого сектору" (фото 16+)

Загиблий Олександр Іванін публічно виступав проти підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках.

У Сумах застрелили одного з лідерів місцевого "Правого Сектору". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова сумської організації "Правий сектор" Сергій Супрун, передають Патріоти України.

"Вбито Олександра Іваніна, активіста НВР "Правий сектор" Сумщини. Застрелено біля під'їзду власного будинку у присутності дружини", - написав він.

Як повідомили "Суспільному" у Нацполіції, повідомлення про вбивство надійшло о 21:10.

"Це - чоловік 1992 року народження. Попередньо - вогнепальне поранення. Наразі там працює поліція", - розповів речник Нацполіції Сумщини Володимир Крупецьких.

"Близько 9-ї години Саша разом із дружиною Анею під'їхали на автівці до свого під'їзду, Саня виліз з машини, поліз у багажник за речами. У цей час неподалік, на лавочці, сидів якийсь чоловік. Як описує свідок, побачив Саню, дістав зброю - і почав стріляти. Зробив декілька пострілів. швидше за все, це пов'язано з антикримінально діяльністю. Він публічно висвітлював діяльність певних осіб", - повідомив Супрун "Суспільному".

Що відомо про Іваніна

Олександр Іванін на виборах 2020 року балотувався до Сумської міської ради від партії "Правий сектор", але не пройшов. Іванін публічно виступав проти підвищення вартості проїзду у приватних маршрутках.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...